петак, 26. април 2013.

New in MART/APRIL

          Drage devojke, nije me bilo neko vreme, ali da znate da su razlozi bili lepi - bila sam na jednom kratkom putovanju u Londonu, i zbog toga nisam stigla da se posvetim pisanju bloga, ali ne brinite, nisam zaboravila na svoju anketicu, i recenzija novog proizvoda će biti objavljena ovih dana.
          Današnji post je malo drugačiji, naime, pošto obožavam da čitam ''New in" postove kod drugih blogerki, rešila sam da i ja napravim jedan takav, pa nadam se da će vam se dopasti, ukoliko i vi volite takve postove, i ja ću ih praktikovati s'vremena na vreme.
          Jeste da se april još uvek nije završio, ali pošto toliko kozmetike imam, da ću hranu iz frižidera, i odeću iz garderobera početi da izbacujem da bi sva kozmetika stala, ja se nadam da do daljnjeg neću ništa kupovati (a kamoli do kraja aprila), tako da sam samo malčice požurila sa ovim postom.
Pa, evo moje nove gomilice:




среда, 17. април 2013.

Liebster Blog Award


          Uh...danas mi je baš bio nezgodan dan, jedva sam, onako depresivno, dopuzala do kuće, medjutim...ukljucim kompjuter čisto na brzaka da pogledam mailove, i usput vidim da sam, od dve sjajne devojke - Malo Prase i SuperNova dobila nominacije za Liebster nagradu. Hvala vam devojke, zaista ste me bas oraspoložile i ulepšale mi dan! :)


понедељак, 8. април 2013.

Eveline Thermo Active Slimming Anti-Cellulite Serum vs Guam Fangocrema

          U prošloj anketi je bilo više pobednika sa istim brojem glasova, pa da bi pobednik bar donekle bio opravdan ove nedelje, ja sam rešila da spojim 2 od 3 pobednika koji trenutno imaju isti broj glasova, i da napravim uporednu recenziju (pošto su ta dva proizvoda jako pogodna za tako nešto), i taman ako bih spojila njihove glasove, imali bismo ubedljivog pobednika :D
          Da vam iskreno kažem, uporednu recenziju ovog tipa sam imala u planu još kada mi je prvi put pala na pamet ovakva anketa, i spremila sam se da naslov ovog posta stavim kao jednu od varijanti za glasanje, ali sam ipak rešila da ih razdvojim, čisto da bih videla koji od ove dvojice vas više zanima. Međutim, ispade da vas zanimaju podjednako :)