субота, 5. јануар 2013.

Artdeco Dita Von Tese Ultra Volume Mascara

          Ovo je jedan od proizvoda koji se našao u mom neseseru sasvim slučajno, pošto sam dobila kupon za kupovinu u Jasminu, pa sam krenula da pokupujem nešto od Artdeco-a, i nakon sto sam kupila svoje sada omiljeno rumenilo (post ovde), ostalo mi je još malo para do popunjavanja kupona, i pošto sam skapirala da je maskara nešto sto je ženama uvek potrebno, samo sam pitala prodavačicu: "Jel ima neke dobre maskare za volumen", i ona samo dade ovu maskaru, i ja, kako nisam imala mnogo vremena, nisam ni razmišljala, nego sam samo krenula ka kasi. Inače nisam tip osobe koja nepromišljeno kupuje kozmetiku, i malo mi je bilo krivo, pošto je nisam probala odmah, jer sam i dalje imala L'oreal Mega Volume Collagen (koju smatram najvecim L'orealovim promašajem, možda sam previše očekivala od nje, ili mozda jednostavno nije dobra maskara. Meni na početku bila previše tečna, slepljivala mi je trepavice stravično, ubrzo se toliko osušila, pa se ne toliko dugo posle nanošenja krunila, tako da sam rekla, nikad više), ali sada sam apsolutno prezadovoljna! Mislim da je jedna od najboljih maskara koju sam ja ikada koristila!




       Ne znam da li bi svima odgovara, ali meni, koja imam duge, potpuno ravne i izrazito retke trepavice, bez volumena ona čini čudo! Da ne dužim previse, mislim da slike govore više od hiljadu reči:


Moje trepavice bez maskare

Moje trepavice sa jednim slojem ove maskare

          Maskara je nanošena bez predhodnog uvijanja trepavica, tako da sam zadovoljna sa prvim slojem i što se tiče podizanja trepavica. Dobila sam i na volumenu, trepavice su izraženije, ali evo kako izgleda drugi sloj:


          U principu, ovde su mi malo slepljene trepavice, mada je to vise krivo moje nemirno oko od jutros, koje stalno trepće, nego maskara, ali uz malo eyelinera, i jos malo šminke, ja sam spremna za žurku i bez trećeg sloja, sto mi nije slučaj sa svakom maskarom.

         Četkica je manje-više klasičnog oblika četkice za volumen


          Sve u svemu ja sam prezadovoljna ovom maskarom, preporučujem je svima kojima je volumen potreban na prvom mestu. Moje mišljenje je da bi odgovarala i onima sa kraćim trepavicama, ali ne garantujem jer je niko do sada niko ko ima kraće trepavice u mom okruženju nije koristio (pa i oni sa dužim). Cena u Jasminu joj je 1690 dinara.

          Koje su vaše omiljene maskare?

          P.S: Za kraj, mali dodatak, jedan predlog lakova za nokte, koji super idu uz sa 2 sloja ove maskare u nekom klubu :)


zasluzan trio :)






13 коментара:

  1. Juuuu, kolike trepavice! :) Moje nisu bile ovolike nikad u životu... Verujem da je dobra maskara, svidele su mi se sve Artdeco do sada.

    ОдговориИзбриши
  2. hvala :) ali kao sto vidite, nikakve su bez maskare

    ОдговориИзбриши
  3. Jako lijep volumen daje trepuškama ova maskara...sviđa mi se!

    ОдговориИзбриши
  4. zaboravila si cenu da nam kazes

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. tacno, hvala na ispravci, cena je oko 1500 dinara, ne secam se tacno, prepravicu to u postu kada proverim :)

      Избриши
    2. hvala na odgovoru, svidja mi se efekat maskare i cena je ok, tako da cu je verovatno kupiti.

      Избриши
    3. proverila sam cenu juce, i unela to u post, 1690 dinara je u Jasminu

      Избриши
  5. Auuu koliko trepuške ti imaaaš :D zavidim ! Maskaru ću probati jer sam freak, neko za ruževe neko za rumenila a ja sa pudere i maskare tako da će i ova da bude moja :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala :) ako, ako, samo napred, ja je obozavam, fenomenalna je, ne mogu da je nahvalim dovoljno!

      Избриши
  6. Auuuuu, ja zaista skoro nisam videla ovakvu transformaciju... Svaka cast, moracu da je probam pod obavezno !!!

    ОдговориИзбриши