петак, 26. април 2013.

New in MART/APRIL

          Drage devojke, nije me bilo neko vreme, ali da znate da su razlozi bili lepi - bila sam na jednom kratkom putovanju u Londonu, i zbog toga nisam stigla da se posvetim pisanju bloga, ali ne brinite, nisam zaboravila na svoju anketicu, i recenzija novog proizvoda će biti objavljena ovih dana.
          Današnji post je malo drugačiji, naime, pošto obožavam da čitam ''New in" postove kod drugih blogerki, rešila sam da i ja napravim jedan takav, pa nadam se da će vam se dopasti, ukoliko i vi volite takve postove, i ja ću ih praktikovati s'vremena na vreme.
          Jeste da se april još uvek nije završio, ali pošto toliko kozmetike imam, da ću hranu iz frižidera, i odeću iz garderobera početi da izbacujem da bi sva kozmetika stala, ja se nadam da do daljnjeg neću ništa kupovati (a kamoli do kraja aprila), tako da sam samo malčice požurila sa ovim postom.
Pa, evo moje nove gomilice:






          A sada prelazimo na malo krupniji kadar, nega lica:


          Na ovoj slici možete da vidite i malo mog Estee Lauder ulova iz Londona, kao što vidite tu su  Idealist Even Skintone Illuminator, serum koji radi na ujednačavanju tena, i brisanju raznoraznih flekica (od akni, hiperpigmentacije od sunca, itd), depigmentacija, crvenila, itd. Bio je u paketu sa Soft Clean čistačem za suvu kožu (koga na žalost više neće biti, iako nemam ni približno suvu kožu, moji utisci sa ovim čistačem su trenutno jako pozitivni, ali opet znaću definitivno koliko mi odgovara kada prodje još neko vreme), Day Wear kremom za mešovitu kožu i Advanced Night Repair okoloočnom kremicom. Recenzije ovih proizvoda će pričekati još malo da budu napisane, pošto sam tek krenula da ih koristim, ali svakako će ih biti. Takodje, na slici možete da vidite i Advanced Night Repair serum, koji je, zapravo kupljen u Beogradu, kada je u parfimeriji Glamour bilo 20% popusta na serume, što je bilo početkom aprila, tako da njega malčice duže koristim, i za sada sam i više nego zadovoljna. Jedini ne-Estee Lauder proizvod na ovoj slici je Clinique All About Eyes Serum, ukoliko ste čitale ovaj post, znate da AAE kremu obožavam, pa sam kupila ovaj serum, čisto da vidim da li zasluženo nosi naziv ove fenomenalne kreme. Kupila sam ga početkom marta u Sephori, tako da će uskoro biti i recenzije.



          Tu je i Dr Colić maska za lice Aloe Vera, nisam do sada isprobavala njihove maske, ali ispraviću to ovih dana.


   
          Da se nadovežemo na usne (jer su one ipak deo lica), pre neki dan sam kupila i ova dva balsama za usne u DM-u, i to sasvim slučajno, pošto je ovaj desni čokoladni bio na super sniženju (80 i nešto dinara), pa sam rešila da ga probam, i usput me zainteresovao i ovaj Alverde, pošto sam čula neke pohvale za njega, kupila sam ih pre par dana, za sada su mi utisci ok, jedino ovaj Balea ima onaj odvratni veštački miris čokolade, koji ni malo ne podseća na pravu čokoladu, i ja to lično ne podnosim, tako da ga trpim jedino pred spavanje, čisto da se ne baci.
         
          Nega tela:



          Što se tiče nege tela, tu je Balea Dark Glamour Handlotion, i ovo mi je već drugo pakovanje. Nega mu i nije ništa specijalno, ali ovaj losion je više nego povoljan (oko 200 dinara za 300ml, a čak je sada i na sniženju), i na pumpicu je, što je meni veliki plus. I pored toga što nema perfektnu negu, ako ga držite pored lavaboa, ili sudopere, ako svaki put kada operete ruke namažete malo ovog losiona, ruke će vam sigurno biti u dobrom stanju. Ja imam i jedan pored lavaboa i jedan pored sudopere.
          Nivea Pure & Natural kremu za telo sam kupila početkom marta, namenjena je zatezanju kože, i sve je čuvam da je mažem posle tretmana Guam blatom, ali nikako da krenem da se blatnjavim, pa samim tim i nikako da otvorim ovu kremu. Ali doćiće red i na nju ovih dana.
          Garnier Body Repair balsam za telo sam kupila kada i ovu Nivea kremu, i malo je reći da sam oduševljena ovim proizvodom! Ovo mi je druga tuba, i obožavam ga!

          Nega kose:



          FarmaVita Argan Sublime ulje za kosu sam kupila početkom marta (nabedili me u radnji da Macadamiu zamenim ovim uljem), i trošim ga redovno od tada, medjutim, kao što možete da primetite po tome koliko sam potrošila, ovo ulje je praktičnp nepotrošivo. Recenzija sledi uskoro
          Revlon Orofluido ulje za kosu me već dugo kopka i dugo ga želim, i iako mi nije bilo neophodno (jer trenutno imam ovo FarmaVita), bilo je na nekom mini sniženju u DM-u (oko 1300 dinara), pa sam našla izgovor da ga konačno kupim. Kupila sam ga pre par sati, tako da ga još uvek nisam ni probala, tako da će recenzija ovog proizvoda sačekati, jedino šta sam do sada mogla da primetim, pošto sam ga pomirisala - ova dva ulja skoro identično mirišu! Nadam se da nije i nega identična, pošto je Argan Sublime malo povoljniji (100ml je oko 1700 dinara, a Orofluido ima 50ml, i standardna cena mu je oko 1600 dinara), tako da svakako od Revlona očekujem malo bolju negu.

          Dekorativa:


          Chanel Vitalumiere Eclat - kompaktni puder, kao što vidite imam u malom pakovanju, koje nisam kupila, nego sam dobila u Sephori uz kupovinu Chanel Rouge Coco Shine, koji takodje možete da vidite na ovoj slici, puder ću isprobati tek na leto, jer sam dobila malo tamniju nijansu, a ružom sam ODUŠEVLJENA! Koristim ga od početka marta, skoro svakog dana, ali ipak mislim da sam sada i dalje u fazi zaljubljenosti u njegovu nijansu, i da ga još uvek ne posmatram realno, tako da ću ipak još malo sačekati sa recenzijom.
          Mac Studio Fix Fluid mi je kupila mama u Nemačkoj, krajem marta. Boja nije totalno promašena, ali previše je žut za moj ten, pa ne znam koliko mogu da budem zadovoljna zbog toga. Recenziju ću pisati verovatno kao uporednu sa Revlon Color Stay-om.
          Loreal Diamantissime ajlajner sam kupila ovih dana, i od kad znam za sebe koristim Loreal ajlajnere, četkice su im ok, lako se nanose, i njima sam super zadovoljna. Ovaj je drugačiji od predhodnika u tom smislu da ima i šljokice (ali veoma blage)
          Estee Lauder Pure Colour olovku za oči sam dobila uz onu Londonsku kupovinu, i poprilično sam prijatno iznenadjena njome, pošto sam čula za EL, da kada daju olovke na poklon daju jako tvrde i slabo pigmentisane. Ova se jako lako nanosi, i pigment je odličan. Valjda sam imala sreće. Sa jedne strane je olovka crne boje, a sa druge tamno braon.

          I noktići:



          Dosta hvaljeni Seche Vite top coat već uveliko koristim, usput sam rešila da uzmem i Retain iz iste kolekcije, pošto sam nedavno skinula gel sa noktiju, počela sam da ga koristim, medjutim, ipak sam rešila da ne rizikujem, i kupila sam i moj omiljeni Alessandro Express Nail Hardener, koji sam recenzirala ovde, i zaista nikada nisam probala bolji ojačivač noktiju od ovoga!
          Opi Dutch Tulips, moja omiljena boja, i totalno "liči" na mene, to je nešto izmedju crvenog i ciklama, razmišljam i dalje da li da pišem recenziju, pošto će pored majstora za Opi - Praseta, moja recenzija verovatno izgledati poprilično jadno (s'obzirom da nisam ni približno stručnjak za lakove kao ona).

          Da li volite New in postove? Kako vam se svidja moja nova kolekcija, i o čemu biste volele da čitate? Šta ste vi kupovale u martu i aprilu?

27 коментара:

  1. Joj koliko lepih noviteta :)
    Jel ovaj Garnier body kupljen kod nas ili... ?

    I hvala za kompliment, stidim se i jedva čekam tvoje predstavljanje jednog, za mene, od najboljih OPI lakova ikada :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala :) Garnier kupljen kod nas u Lilly-u, ni ja nisam znala da postoji do tog dana kada sam ga ugledala, mada je verovatno skoro i dosao kod nas. Nema na cemu, zaista si majstor za OPI!

      Избриши
  2. Ijao, kakva količina lepote na jednom mestu! divno! Najviše zavidim na EL proizvodima, a bogme mi i sve to za kosu deluje jako privlačno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) i mene EL proizvodi najvise raduju, ali napravise mi dobar minus na kartici :( ali bitno da rade, pa cu preziveti nekako

      Избриши
  3. E obozavam ovakve postove! Prvo - sto ne otvri ruz, zanima me boja! Drugo gde ima da se kupi taj ojacivac noktiju? Ovaj Seche Vite ima u Aleksandar kozmetkisu? Najvise me zapravo zanima Clinique All About Eyes Serum i Idealist Even Skintone Illuminator. Jedva cekam detalje. A mozes da mi kazes sad bar okvirne cene ova dva proizvoda? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. boju ruza cuvam za receziju :) alessandro ojacivac moze da se kupi u vecim lilly-ima, tipa delta city, ima ga i u beautique parfimerijama (eto oni bas imaju 20% popusta sutra i prekosutra), seche u aleksandru. clinique aae serum je oko 4000, mozda malo jace, a idealist even skintone illuminator je kod nas malo vise od 11000 za 30ml, sto je po meni previse, ja sam ga u Londonu kupila za 47 funti, sto mu dodje malo vise od 6000, pa ako imas nekog odande da ti posalje, to ispadne mnooooogo povoljnija varijanta

      Избриши
    2. Boze stvarno su drasticne razlike u ceni! Strashno! E a ja nikad cula za te beautique parfimerije :/ Gde ima neka?

      Избриши
    3. zamisli tek razlike kod ovih vecih pakovanja, tipa 50 ili 100ml.
      http://www.beautique.si/si/beautique/prodajna-mesta/ - ovde imas spisak beautique parfimerija bukvalno za ceo region, danas je u onoj u novom merkatoru popust, mada bi valjda trebalo da bude i u ostalim, ali ne mogu da tvrdim

      Избриши
  4. Oči su mi ispale i skoro sam pala sa stolca :)))

    Prelijepi noviteti <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. e ako si ti pala sa stolice, a vecina nas koje te citamo smo videle kakav ti raj imas u kuci, onda su stvarno prelepi :)

      Избриши
  5. Da li si Revlon Orofluido ulje kupila kod nas sada u DM, jer sam ja planirala da ga uzmem kod moje frizerke, a nisam znala da ga sada DM ima? Cula sam samo reci hvale o njihovim proizvodima, probala sam njihov sampon i zaista je divan! :) xo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. kod nas u DM-u, e sad ne znam da li ima u svakom, ali u vecim ima definitivno, mada su na tako nekom neupadljivom mestu, da ih je tesko ugledati iz prvog pokusaja, ali ima tu osim orofluido i uniq one, i jos par revlonovih proizvoda. ja revlon obozavam, pogotovo uniq one, tako da preporucujem svakako (a mozes ovde da procitas moje misljenje o uniq one-u http://skinhairandmore.blogspot.com/2012/11/revlon-uniq-one.html)

      Избриши
    2. Hvala ti! Probala sam i uniq one i slazem se da je odlican, on je vise dostupan, ali nisam znala da je sada i Orofluido stigao i jako mi je zbog toga drago! :)

      Избриши
  6. Divni noviteti! Veselim se recenziji Orofluido ulja jer ga i ja odavno gledam. Imam ovaj Balein losion za ruke i predivno miriše.

    ОдговориИзбриши
  7. Pala sam na dupe od lepote :)
    Sto kod nas nisu tako lepi testeri kao u Londonu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala :) kupila Idealist Even Skintone Illuminator, i dobila ove ostale stvarcice (pri tom ni ne mogu da ih nazovem testerima, jer su poprilicno veliki za testere), i to sve za 47 funti. a dobila i nekoliko testera onih klasicnih u kesicama. eh, kad bi to bilo tako i kod nas...

      Избриши
  8. Divota za dusu i oci.

    PS: Nagradica od mene - http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2013/05/moje-prve-nagrade.html#more

    ОдговориИзбриши
  9. Predivno, obozavam postove ovog tipa :)
    Jos malo cemo sve da izbacimo i samo napravimo mesto za kozmetiku :D
    Haos!

    ОдговориИзбриши
  10. Probala sam Dr. Colic masku i to bas ovu sa aloje verom, meni je bila uzas. Stvarno nije prijala mojoj kozi.

    ОдговориИзбриши